matołek napisał:
Wybaczcie szczerość, ale niektóre z odpowiedzi nie są raczej próbą pomocy, tylko dokopywaniem osobie, która ma kłopot z napisaniem jasnej i zwięzłej propozycji wyjazdu.
Nie będę wskazywał, o które konkretnie wypowiedzi chodzi, bo nie o to tu chodzi, ale poczytajcie sobie poniższe posty uważnie i wyobraźcie się sobie sami z drugiej strony. Udanej lektury
Matołku, trochę przesadzasz z tą ochroną nowego jajeczka, żeby się czasem nie zbiło. Zamieszczony tekst przez nowego jest nieco bezczelny i to napisany w podziękowaniu za życzliwą próbę udzielenia podpowiedzi. Cytuję:
Sie wymadrzasz. .. Skoro pisze 15 w dół to wiadomo ze mam czas od 15 a nie każdy może mieć czas o 15 tylko pozniej. Wiadomo że nie wyjedziemy o 20. Liczylem na wasze pomysły i propozycje dlatego nie pisze o rodzaju nawierzchni na moje to mogą być nawet korzenie i bruk.
Po za tym jak mamy się przemadrzac to koniec tematu wracam do samotnych wyjazdów z muzyką w uszach
Narka
Akurat w tym wypadku odpowiedzi na posty pisały osoby z poważnym stażem na naszej stronie, które są zainteresowane tym, co się dzieje na forum i z reguły są wszyscy życzliwi i wyrozumiali dla nowych. Należy jednak stosować pewne wyjątki, bo ja np. sobie nie życzę, żeby jakiś niedouczony mądruś z gródziąca, który chce jechać do chełmrzy obrażał naszych sprawdzonych i zasłużonych bikerów. Myślę, że raczej nasz drogi Prezesie zadbaj o swój obecny stan posiadania, bo towarzystwo wokół Ciebie jest bardzo zaangażowane, zgrane i czynne, a takie połajanki w obronie niegrzecznego nowego są pewną nielojalnością z Twojej strony. Zważ, co kładziesz na szali, bo może nie warto. I chciałbym jeszcze wiedzieć, dlaczego moje podziękowanie za jedyną słuszną decyzję nowego zostało wymazane. W tym momencie, rezygnując, zachował się wyjątkowo rozsądnie