Witam i pozdrawiam.
Zacznę od pytanka. Czy ktoś z braci rowerzystów nie posiada przedniej przerzutki?
Mamy w grupie zapalonego młodego rowerzystę, któremu do kompleciku właśnie brakuje przedniej przerzutki. Chcą nie chcąc nie mogę stać z boku i patrzeć jak przed każdą górką się zatrzymuje i ręcznie zmienia położenie łańcucha.
Jeśli się owaka nie znajdzie, mam też propozycję do nas wszystkich. Nie widzę problemu by odpowiednią przerzutkę zakupić, oczywiście po uprzedniej zbiórce kasiorki. Myślę, że 5 zł nikomu by nie uszczupliło portfela, a przy ilości np. 10 osób na rajdzie daje to już wystarczającą sumkę. Najtańszą przerzutkę długo nie szukając znalazłem za 19 zł.
....TUTAJ..... Więc chyba warto wspomóc kolegę w potrzebie. Jest z nas najmłodszy i warto by pokazać, że nie tylko potrafimy razem spędzać czas, ale i wpieramy swoich. Wolę by jeździł z nami, niż siedział z kumplami i spijał piwko.
Myślę ze najbliższe spotkanie było by świetnym miejscem do zbiórki a nasz dobry kolega Milo załatwił by odpowiednia cześć.