Masa Krytyczna w Grudziadzu czy to mozliwe ????
Od kilkunastu dni poruszyl sie temat masy krtycznej w naszym miescie a jednak sa obawy i watpliwosci co do naszej grudziadzkiej masy......
Zastanawia mnie i troche jest to dziwne, niektorzy pisza takie ciekawe komentarze ze jzu widac ze oni trzymaja z wladza i o nas rowerzystach prawdziwych rowerzystach nic neiwiedza i niechca wiedziec uwazaja sie za rowerzystwo ale tak naprawde nie chca nic robic w kierunku polepszenia "zycia" rowerzysta w naszym miescie kazdy wie ze z nasza wladza ciezko sie rozmawia i dochodzi do porozumienia pozwole sobie przytoczyc fraze ze sie mowi jak do sciany rozmawiajac z dzisiejsza wladza...... to jest najgorsze ze no typowej odpowiedzi od nich nigdy nie dostajemy.... czytajac wypowiedz z grudziadzkiego kuriera o sciezkach rowerowych (admin stronki wie o czym mowie) usmialem sie bo w sczegolnosic ostatnie zdanei to typowe klamstwo!!!! nom powrocmy do masy bo sie rozpisalem troche nie na ten temat co mam.....
raptem znalazlem dwie osoby ktore sa zangazowane i chca pomoc w organizacji masy krtycznej w grudziadzu osobiscie znalazlem pkt ksero ktory pomoze w reklamie masy krtycznej jest w staniewydrukowac 70 sztuk plakatow znalazla sie tez rowerzystka ktora rownierz pomoze wydrukowac i rowiesic w roznych pkt miasta.... za to dziekuej juz teraz
masa nei poleg atylko an przejechaniu z pkt a do b ale o propagandzie i gloszeniu hasel pomagajacych polepszyc zycie rowerzystow co razem polaczone z pprzejazdem duzej ilosci rowerzystow daje nam oszalamiajace medialne wydarzenie i uderzenie do wladz naszego miasta!!! i oto chodzi!! masa to glownie pokazanie innym ze rowerzysci tez istnieja i maja prawa!!!! a oto chyba nam wszystkim chodzi co nie????Myslicie ze nie nie zorganizowac masy w grudziadzu?? mylicie sie organizujemy rajdy itp wyjazdy na dwa dni na rowerkach a nie zorganizujemy masy??? ja mam pojecie matematolek tez jest osoba ktora ma wiedze o roganizacji i chociazby my zorganizujemy we dwojkie mase bo jak dotad znajduja sie osoby tylko do uczestnictwa w tym przedsiewzieciu i bardzo dobrze ze tak jest ale potzrebujemy kilka osob do pomocy w sprawach organizacji i reklamy masy krtycznej w grudziadzu:) drodzy rowerzysci pamietajcie ze naprawde chodzi anm o polepszenie zycia rowerzystow w grudziadzu!!!!!!wkoncu mamy dosyc duza liczbe prawdziwych rowerzystow i napewno sie uda zaparszam na mase krtyczna jescze raz!!!!
mam prosbe potrzebujemy osoby ktora zrobi projekt plakatu majaca na celu szczegolna promocje masy krtycznej w grudziadzu!!!!
stworzymy grudziadzka mase w pelni profesionalna i legalna!!!!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAPALENCOW DO SPRAW AMSY KRTYCZNEJ!!!!!!!!!
ROWER PONAD WSZYTKO!!!!!