Szanowny Panie Matematołek
Jak już pan widzi, zastosowałem formę "Szanowny", chociaż czci Panu nie ujmowałem poprzez wcześniejsze zastosowanie zwrotu "Panie" napisane z dużej litery. Ale, mając na uwadze pański komfort psychiczny, dodaję "Szanowny". Zaznaczam, że tylko ze względu na wzgląd. Wzmiankowany zwrot będzie w pełni zastosowany z mojej chęci, kiedy sprawa reklamacji zostanie załatwiona po mojej myśli. Bo jestem w prawie!
Pańskie nieprzystosowanie społeczne po przeczytaniu powyższego, mniemam że miast pogłębić się, zmniejszyło się wyraźnie. Mogę sobie poczytać to na plus, że przywróciłem Pana na społeczności łono...
Patrzę na zegar systemowy i co widzę?! Znowu wskazuje dwugodzinne opóźnienie w stosunku do aktualnego czasu, obowiązującego w naszym kraju
Zaś Pańskie "dowody" o bytności "poza systemem" w dzisiejszych czasach bezprzewodowej komunikacji są nic niewarte. Może Pan manipulować czasem, jak jakiś Demiurg, z każdego miejsca na naszej Matce Gai
Porada prawna jest ogólnie przyjętą i stosowaną metodą, aby nie składać nieuzasadnionych, a więc bezowocnych reklamacji. Jeżeli jednak chce Pan rozstrzygnąć zasadność naszego sporu według Kodeksu Boziewicza, to jestem do Pańskiej dyspozycji. Zostałem śmiertelnie obrażony posądzeniem o chowanie się za, cyt.: "haniebnie kryć się za togą, niczym spódniczką mamusi"
Jednocześnie zwracam uwagę na sprzeczność w Pańskiej odpowiedzi. Wpierw niedwuznacznie proponuje Pan rozstrzygnięcie sporu jak "ludzie honoru na gołe pięści", a w następnym akapicie próbuje Pan zaprzeczyć temu, wskazując na moją posturę i ksywę, podpierając to jednocześnie iż to jest groźba karalna. Muszę Pana uprzedzić, że żaden sąd nie uzna danej przez naturę "postury" za groźbę karalną, dopóki nie będzie ona podparta słownymi groźbami karalnymi. Takiej zaś u mnie Pan nie uświadczyłeś. Jeżeli jednak dalej Pan podtrzymuje swoją niedwuznaczną propozycję rozstrzygnięcia zasadności reklamacji "na ubitej ziemi", to jestem do dyspozycji. Daję Panu prawo wyboru - mogą być proponowane "gołe pięści", mogą być klasyczne zapasy, może być też bezzwarciowe pływanie do skutku...zwycięzca pozostanie na powierzchni
Pistolety i szable ili rapiery odpadają z powodu prawnego zakazu takiej formy pojedynkowania się...
Co do "GSR" zaznaczam, że uznam to za argument w momencie, kiedy pisać na niej będą nie rowerzyści, a rowery...
Z szacunkiem
Hardy