Z firmą Ehost mam już kilkuletnią współpracę na którą nigdy nie narzekałem. Kiedy mam jakiś problem piszę maila i za 15 minut mam odpowiedź. Jest to dobry, stosunkowo niedrogi hosting na którym trzymam dwie strony internetowe. O wszelkich przerwach technicznych, które nie zdarzają się częściej niż raz do roku w godzinach nocnych, jestem informowany na co najmniej 2 tygodnie przed planowanym wyłączeniem. Firma się ciągle rozwija i unowocześnia, a pojedynczy klient jest dla nich ważny.
Zaglądam na stronę często z trzech przeglądarek, które staram się dość często aktualizować i nie miałem problemów z jej zawieszaniem z powodu hostingu. Czasem głupie numery odwala mi wynalazek zwany Livebox-em albo praca mojej ukochanej Visty.
Co do grafik, to rzeczywiście nie ma na stronie szczególnie ciężkich, ale są zdecydowanie większe niż choćby w zeszłym roku. W zeszłym roku przykładowo miniaturki obrazków załączane do artykułów na stronie głównej miały max 10 kb a obecnie są to pełne zdjęcia zmniejszone optycznie, przeciętnie po 150-300 kb.
Swoją drogą poszukiwanie nowego, być może lepszego hostingu byłoby dla mnie wędrówką w nieznane....