Majowa wyprawa nad Jeziorak w roku 2016 była logistycznie bardzo dobrze przygotowana,miejscóweczka piękna, przeprawy promem bardzo klimatyczne - no i ekipa zacna
Należą się w tym miejscu jeszcze raz podziękowania dla całego zarządu a w szczególności Davisowi który wg moich informacji odpowiadał za większość część organizacyjną
Zima się pomału rozkręca ,trzeba ją przeczekać - ale jest to idealny czas żeby zastanowić się nad podobną propozycją na nadchodzącą wiosnę lub lato. Myślę ,że wyjazd z dwoma noclegami w piątek i powrotem w niedzielę był dobrą opcją i podobną formę można by zastosować w przyszłym roku.
Pytanie tylko dokąd ?
I w tym miejscu nie ukrywam, pytanie moje jest skierowane do społeczności rowerowej
Czy macie jakieś pomysły ,znacie jakieś fajne miejsca z odpowiednim zapleczem sanitarno-spożywczym ?? Ciekawe agroturystyki nieopodal atrakcyjnych turystycznie tras i miejsc??? Myślę że może być to miejsce oddalone nieco mniej lub więcej od Grudziądza niż Iława a dojazd można zorganizować środkami lokomocji własnej lub przy wykorzystaniu pociągu/ów. Pełna dowolność jednak z zaznaczeniem żeby dojazd na miejsce mieścił się w jakimś rozsądnym czasie - nie chcemy przecież tracić weekendu na dojazd tam i z powrotem
Może Bory Tucholskie i okolice Chojnic? Możę Tleń? A może całkiem nieznane wielu osobom miejsce
Liczę na jakieś ciekawe pomysły i zapraszam do dyskusji