w dniu dzisiejszym starając przekroczyć się drogę z kierunku Mniszka w kierunku Miasta przed nowo budowanym wiaduktem trasy średnicowej zostałem wyzwany, zmieszany z błotem.... i przy okazji dostało się kobiecie z wózkiem która starała się przejść także na drugą stronę w kierunku salonu renault .....nie wytrzymałem......... jako mieszkaniec naszego miasta zadzwoniłem do ZDM gdzie Pani mi z uporem maniaka wciskała informację, że jako piesi i rowerzyści mamy osobny tunel do przejścia
)) W końcu kiedy udało mi się wyjaśnić, że zgadza się.... ale mi cały czas chodzi o to co piesi i rowerzyści mają zrobić po jego minięciu w kierunku Mniszka zapadła cisza.......... więc zapytałem czy zadzwonić do TVN24??? bo oni podejmą taki ciekawy temat,,,,usłyszałem że Pani jedzie zaraz na miejsce budowy i postara się aby pojawiło się za nowo budowanym wiaduktem oznakowanie chociaż pionowe. ZOBACZYMY
proszę o informację od koleżanek i kolegów rowerzystów jeżeli ktoś zauważy że coś się ruszyło w tej materii za wiaduktem w kierunku Mniszka
HD