Witam
Chciałabym poinformować że dziś miałam zaszczyt zanieść wszystko rodzinie potrzebujacej to co kupiłam DZIĘKI WAM !!! A więc małe sprawozdanie choć nie jestem w tym dobra. Za zebrane pieniądze kupiłam żywność i upominki.Wcześniej poszłam do pani i zapytałam co robi na święta do jedzenia odpowiedziała skromnie ze bigos i sałatkę. Poprosiłam panią o zrobienie listy zakupów,następnego dnia poszłam i się zdziwiłam ponieważ lista była bardzo krótka. Pojechałam do sklepu i kupiłam dużo produktów uwzględniając listę.Kupiłam dużo mięsa wieprzowiny,kurczaka,ryby,wedline po slodycze oraz produktów codziennego użytku i węgiel.Kiedy poszliśmy zanieść pani była zdziwiona że aż tyle poinformowalam ze to wszystko nie jest od nas tylko dzięki zbiórce pieniędzy dla nich na którą odpowiedzieli różni ludzie.Pani kazała serdecznie podziękować Wszystkim i usciskala mnie oraz powiedziała ze jedzenia wystarczy im aż do nowego roku cieszyła się też z węgla.Ostatnio był kominiarz i wyczyścił piec więc mogą w nim palić.Zostało nam jeszcze zejść z opłatkiem i upominkami
BARDZO WAM WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ w swoim i ich imieniu,Dziękuję że odpowiedzieliście na apel dziękuję za paczki za finanse a przede wszystkim za Wasze serce.Dziękuję Wam za zaufanie.Pragnę Wam Wszystkim złożyć pogodnych,błogosławionych pełnych ducha świąt Bożego Narodzenia niech spotkania z rodzinami będą błogosławionym czasem oraz niech będą pełne zadumy i przemyśleń.