Ostatnio było fajnie - więc czemu tego nie powtórzyć ?
To nie wyprawa w Bieszczady tylko piątkowe popołudnie i wieczór
Zima,zima,zima..pada,pada śnieg...
A my tacy niezsankowani i niezłyżwowani i byśmy sobie jakkolwiek pohasali
Dlatego naprędce organizuje IV Spotkanie Braci Kolarskiej ale w troszkę innej formie i miejscu. Godzina niezmienna bo 18:00 - data niezbyt odległa bo w najbliższy piątek czyli 20.01.2017.
Natomiast zmianie ulega miejsce - zamiast Allo Allo które ma niestety ograniczenie w postaci hałasu do godziny 22:00 - miejscem spotkania jest Czarci Młyn - czyli jedno z najbardziej znanych miejsc w Grudziądzu
Sygnały od społeczności są takie że oprócz śpiewania chciałoby potańczyć do przysłowiowego "białego rana"
Zgadzam się - jednak jest małe "ale" - piątkowy wstęp do Czarciego Młyna kosztuje 10zł od osoby. Rozmawiałem dzisiaj z którymś z pracowników - ale niestety nie był władny w tej kwestii. Będę rozmawiał jutro z kimś decyzyjnym - ale obiecać nic nie mogę
Jest szansa zbicia kosztów do zera - ale info jutro w tej sprawie.W każdym bądź razie kto ma chęć potańczyć do "białego rana" a piątkowy wieczór jeszcze ma niezagospodarowany - zapraszam w piątek do Czarciego na 18:00
Jutro po rozmowie z szefostwem dam znać o kosztach
Myślę że i te 10zł za możliwość potańczenia do rana nie jest wygórowaną ceną
Jak zwykle - kto ma czas i wolny piątkowy wieczór a chciałby się wytańczyć lub pogadać z rowerową bracią - zapraszamy