Stowarzyszenie Rowerowy Grudziądz oraz grudziądzcy rowerzyści po raz trzeci włączyli się w akcję Wielkiej Orkiestry. Kwesta na rowerach z muzyczną Balbiną przyciągała uwagę mieszkańców naszego miasta.
Wszystko się udało dzięki Wam, drodzy rowerzyści. Pomimo odczuwalnego zimna, dzielna ekipa rowerowa przemieszczała się z niewielką prędkością, ale z uśmiechami na twarzach i radością w sercach.
Wielkie, ogromne podziękowania dla Was za to, że chciało Wam się wyjść z domu i wsiąść na rower, aby wspomóc swoją obecnością oraz datkami tak szczytny cel, wspomóc maluchy, które będą potrzebować orkiestrowego sprzętu ratującego ich życie.
Oczywiście ogromne podziękowania dla wszystkich Grudziądzan o wielkich sercach, którzy hojnie dorzucali się do naszej puszki, a także wspierali nas dobrym słowem i uśmiechem.
Uwaga! Uwaga! Dzięki rowerowym wolontariuszom oraz mieszkańcom Grudziądza udało się pobić rekord w porównaniu do poprzednich zbiórek
Zebraliśmy aż ... 1692,67 zł
Możemy być z siebie naprawdę dumni. Mam nadzieję, że odczuwacie dużą satysfakcję, tak jak ja, bo było warto
Dzisiejsi rowerowi wolontariusze WOŚP:
Dominika
Meg
Kasia
Andrzej (adi321)
Horda
Krzysztof W
Krzyś80
Matołek
i ja
Dodatkowe podziękowania dla Davisa za przybycie na zbiórkę, pamiątkowe fotki i wsparcie finansowe orkiestry
Również wyrazy uznania dla Dominiki i Andrzeja, którzy przybyli z Szynycha, aby grać razem z nami. Dziękujemy
Dziękuję w imieniu własnym, Stowarzyszenia Rowerowy Grudziądz oraz Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy
z serdecznymi pozdrowieniami
Monika