W czasie wypadów w tym roku wpadł mi pomysl ponowienia wyprawy mazurowej z zeszlego roku w ktorej uczestniczylem razem z Krzysiem80 i KrzysiemG. Udalo nam sie w ciagu 3 dni przejechac ponad 300km i sporo jeszcze zostalo nam na tych mazurach do zwiedzania. Stad tez inicjatywa ponowienia tej wyprawy w nieco roszerzonej personalnie i czasowo opcji.
A wiec planowany termin wyprawy to 19.06 do 26.06 ze wzgledu na najdluzsze dni. Miejscem bazowym bedzie osrodek wojskowy w Orzyszu. Zakwaterowanie jest w domku mojego szwagra ktory jest w stanie pomiescic 8 osob. Wyzywienie we wlasnym zakresie.
Wstepna ekipa zostala juz ustalona - chyba ,ze sie ktos wylamie do tego czasu i zwolni sie miejsce. Wyjazd na chwile obecna w nastepujacym skladzie:
Krzysiu80
KrzysiuG
sldtwa
Pieter
chunk
Wojtino
MarcinHD
Bartek - kierownik calego zamieszania
Wstepne koszty pobytu zostaly oszacowane na okolo 70zl od osoby za caly pobyt. Wiecej szczegolow podam w miare ustalania kolejnych spraw np transportu. W tym momencie z tego co sie orientuje sldtwa chce jechac na kolach juz w czwartek,a bagaze wezmiemy mu do samochodu. Ja z chunkiem jedziemy moim pickupem - miesci on 3 rowery i sporo bagazu,wiec moze sie zglosic jeszcze jedna osoba. Reszte prosze o organizowanie transportu na wlasna reke.
Do dogadania trasy i plan rowerowego tygodnia
Ponizej link do galerii z zeszlego roku z koncowki wakacji:)
rowerowygrudziadz.pl/index.php/galeria-fotek-mainmenu-32/wypady-wyjazdy-rajdy/category/409-zdjecia-bartek
Zainteresowani wpisani na liste prosze o potwierdzenie i ewentualne pytania