piowini napisał:
Co ze składkami za bieżący rok? Można płacić? Kiedy, gdzie i u kogo szukać znaczków potwierdzających opłacenie składek do wklejenia?
Wszystko już dawno wiadomo, a ze mnie tylko taka gapa, czy też nie trzeba nikomu o tym przypominać bo to "oczywista oczywistość" i wszyscy już zapłacili?
Witam i śpieszę z odpowiedzią. Otóż składki nie ulegają zmianie i nie ukrywamy, że bardzo liczymy ich wpłacanie, gdyż jest to dla nas
bardzo ważne wsparcie ze strony naszych członków.
Na ostatnim Walnym Zebraniu ustaliliśmy, że składki wpłacamy półrocznie lub rocznie, co bardzo upraszcza nam i tak skomplikowane rozliczenia finansowe.
O tym, na co wydaliśmy ubiegłoroczne składki (nie wydaliśmy wszystkiego), skrupulatnie opowiemy na najbliższym Walnym Zebraniu, które odbędzie się, jak uda nam się zamknąć wszelkie formalności finansowe i merytoryczne.
W razie czego, wszystkie informacje na temat składek i danych Stowarzyszenia znajdują się w zakładce STOWARZYSZENIE (zakładka rozwija się na podkategorie) w menu po lewej
W kwestii znaczków przedłużających ważność legitymacji, to kwestia do dogadania. Technicznie, to znaczki są u mnie i mogę dostarczyć je osobiście lub też jak ktoś ma ochotę podjechać do mnie, to z chęcią wydam w umówionym czasie. Proponuję kontakt na prywatną wiadomość lub telefonicznie.
Pozdrowerki